Become a dealer?

 • LEVERING MET POSTNL
 • BESTEL VOOR 14.OO UUR
 • WEKELIJKS NIEUWE COLLECTIE

4.7Schrijf een review

GRATIS NL VERZENDING VANAF € 75

WHATSAPP 0773512351

22 / Nov / 2023

Terugblik Ondernemersprijs Peel en Maas 2023

De 13e editie van de Kiwanis Ondernemersprijs Peel en Maas op 1 november 2023 was een onvergetelijke avond waar Hoeve Braamhorst uit Baarlo als winnaar werd bekroond. Het thema van de avond was "Mensen, mensen, mensen", en de prijs werd uitgereikt door de scheidende burgemeester Wilma Delissen. Presentatoren Nathalja Kremers en Tom Franssen voegden flair toe aan het evenement, waarin Hoeve Braamhorst ook de Rabobank Publieksprijs won. De opbrengst ging naar goede doelen IVN Helden e.o. en Kindcentrum Natuurtalent.

De avond, gevuld met inspiratie en erkenning, kondigde de 14e editie aan voor 6 november 2024 met het thema "Het Nieuwe Ondernemen". De terugblik op de avond benadrukt de betrokkenheid van Nathalja en Tom, de diverse genomineerden, en de positieve impact op de gemeenschap door het goede doel van 2023: de bouw van een multifunctioneel gebouw in Helden. De samenvatting roept op tot een gezamenlijke viering van de ondernemersgeest van Peel & Maas.

Terugblik Ondernemersprijs Peel en Maas 2023
Blog Nathalja & Tom

Nathalja en Tom Schitteren bij de Terugblik op de Kiwanis Ondernemersprijs Peel en Maas 2023

Op woensdag 1 november 2023 was het dan eindelijk zover: de 13e editie van de Kiwanis Ondernemersprijs Peel en Maas. Een avond waar ondernemerschap, innovatie en prestatie centraal stonden. Dit jaar werd de felbegeerde prijs in de wacht gesleept door Hoeve Braamhorst uit Baarlo, met een indrukwekkende focus op het welzijn van mens en medewerker.

Maar laten we eens terugblikken op die bijzondere avond, waarin geschiedenis werd geschreven en de ondernemersgeest van Peel en Maas schitterde als nooit tevoren.

De avond begon met een enthousiast ontvangen thema: "Mensen, mensen, mensen", een leidend principe dat gedurende de hele avond voelbaar was. Hoeve Braamhorst werd met lof overladen door de jury, die benadrukte dat het welzijn van mensen en het geluk van medewerkers bij hen hoog in het vaandel staan. Een terechte winnaar die de menselijke kant van ondernemerschap belichaamt.

Het hoogtepunt van de avond was de prijsuitreiking door Burgemeester Wilma Delissen, die met een zekere nostalgie aankondigde dat dit haar laatste keer was als burgemeester van Peel en Maas. Een emotioneel moment dat de betekenis van de avond nog meer benadrukte.

Nathalja Kremers en Tom Franssen, de nieuwe gezichten op het presentatiefront, leidden het programma soepel en vlot. Hun energieke aanpak gaf de avond een extra dosis flair en zorgde voor een onvergetelijke sfeer in Dok 6 te Panningen.

Na de presentaties van de genomineerden was het publiek aan zet voor de Rabobank Publieksprijs. En opnieuw was het Hoeve Braamhorst die met een flinke meerderheid de harten van het publiek veroverde, waarmee zij historie schreven als het vierde bedrijf dat beide prijzen in één jaar won.

De avond was niet alleen een viering van ondernemerschap, maar ook een kans om iets goeds te doen. De opbrengst ging naar twee goede doelen: IVN Helden e.o. en Kindcentrum Natuurtalent. Beiden ontvingen een cheque van €4.000,- om hun doelen te realiseren, een tastbare bijdrage aan de gemeenschap.

En dan, een primeur voor Nathalja en Tom, de aankondiging van de 14e editie van de Kiwanis Ondernemersprijs Peel en Maas op woensdag 6 november 2024. Het thema voor volgend jaar: "Het Nieuwe Ondernemen". Als presentatieduo kijken Nathalja en Tom ernaar uit om opnieuw de avond te mogen leiden, waarin vernieuwing en ondernemerschap de hoofdrol zullen spelen.

Maar laten we niet vergeten waar het allemaal om draait: de genomineerden. Vijf prachtige bedrijven uit Peel & Maas, stuk voor stuk met bijzondere verhalen en prestaties. Finest Housing, Aliaxis Nederland, Buiten Zinnen, Sportcenter Balance, en natuurlijk de winnaar Hoeve Braamhorst, hebben elk op hun eigen manier bijgedragen aan de ondernemersgeest van de regio.

Nathalja en Tom zijn niet alleen presentatoren; ze zijn ook modefanaten met een diepe liefde voor verhalen vertellen en het verbinden van mensen. Hun ervaring in de modewereld heeft hen geleerd hoe belangrijk het is om jezelf te presenteren, iets wat ze nu met volle overgave toepassen op het podium van de Ondernemersprijs Peel en Maas 2023.

De jury, bestaande uit experts als Petra Gommans, Linda Lormans, Mustafa Amhaouch, Jeroen Daniels, en Mirjan Bottinga, speelde een cruciale rol in het beoordelen van de genomineerden. Zij waardeerden niet alleen het ondernemerschap in het algemeen, maar ook hoe de bedrijven het thema van dit jaar, "Mensen, mensen, mensen", omarmden.

Als ondernemer is de Ondernemersprijs Peel & Maas niet alleen een erkenning van je harde werk, maar ook een kans om je bedrijf extra in de schijnwerpers te zetten. Het podium is gezet, de jury heeft gesproken, en de genomineerden hebben hun verhalen gedeeld op 1 november 2023 in Dok 6 te Panningen.

De avond werd nog specialer gemaakt door het goede doel van 2023: de bouw van een multifunctioneel gebouw in Helden. Een educatief centrum dat Prisma, Hoera, en IVN Peel en Maas zal huisvesten, waar kinderen kunnen groeien in creativiteit, educatie, en begrip voor de natuur. Een nobel doel dat de gemeenschap samenbrengt.

Dus, laten we samen terugkijken op 1 november 2023, een avond vol inspiratie, erkenning, en opwinding. Nathalja en Tom kijken ernaar uit om deze prachtige herinneringen te delen, en samen met alle aanwezigen de ondernemersgeest van Peel & Maas opnieuw te vieren. Tot de volgende keer!

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

 • BETAALBARE TUSSENDOORTJES
  22 / Mar / 2024

  22 / Nov / 2023

  BETAALBARE TUSSENDOORTJES

 • INVESTMENT PIECES
  22 / Mar / 2024

  22 / Nov / 2023

  INVESTMENT PIECES

 • Old Money Styles
  20 / Feb / 2024

  22 / Nov / 2023

  Old Money Styles

 • Tijdloze klassiekers
  18 / Jan / 2024

  22 / Nov / 2023

  Tijdloze klassiekers

 • De Kunst van Stijlvol Succes: Carrière en Mode bij Nathalja & Tom Damesmode in Venlo
  09 / Jan / 2024

  22 / Nov / 2023

  De Kunst van Stijlvol Succes: Carrière en Mode bij Nathalja & Tom Damesmode in Venlo

 • Ontdek de Meest Trendy Damesmerken
  08 / Jan / 2024

  22 / Nov / 2023

  Ontdek de Meest Trendy Damesmerken

 • Damesmode/ Dameskleding Venlo
  08 / Jan / 2024

  22 / Nov / 2023

  Damesmode/ Dameskleding Venlo

 • Capsule Wardrobe Essentials
  04 / Jan / 2024

  22 / Nov / 2023

  Capsule Wardrobe Essentials

 • Lente inspiratie 2024
  30 / Dec / 2023

  22 / Nov / 2023

  Lente inspiratie 2024

 • Basics & Pearls: Tijdloze Elegance voor de Feestdagen
  09 / Dec / 2023

  22 / Nov / 2023

  Basics & Pearls: Tijdloze Elegance voor de Feestdagen

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

 • Al je orders en retouren op één plek
 • Het bestelproces gaat nog sneller
 • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
NATHALJA.NL 4.8 / 5 - 25 Reviews @ FACEBOOK
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »