Become a dealer?

  • LEVERING MET POSTNL
  • BESTEL VOOR 14.OO UUR
  • WEKELIJKS NIEUWE COLLECTIE

4.7Schrijf een review

GRATIS NL VERZENDING VANAF € 75

WHATSAPP 0773512351

09 / Dec / 2023

Basics & Pearls: Tijdloze Elegance voor de Feestdagen

Nathalja & Tom Damesmode in Venlo biedt een unieke collectie van Nederlandse merken, van tijdloze basics tot trendy statement-stukken. De samenwerking met Chic & Choc in Panningen voegt stijlvolle sieraden en accessoires toe. De fotoshoot, met Miss Beauty of Limburg finalist Floortje Slot, toont de kracht van eenvoudige zwarte basics gecombineerd met tijdloze parels. Ontdek onze elegante en veelzijdige collectie voor de feestdagen, waarbij we de lokale mode en schoonheid vieren.

Basics & Pearls: Tijdloze Elegance voor de Feestdagen
Blog Nathalja & Tom

Basics & Pearls: Tijdloze Elegance voor de Feestdagen

December is de maand van sprankelende feestcollecties, maar soms verlang je gewoon naar iets anders dan een jurk bedekt met pailletten of een top vol stras steentjes. Bij Nathalja & Tom Damesmode in Venlo begrijpen we dat mode veelzijdig moet zijn, en daarom introduceren we onze fashiontip voor dit jaar: combineer draagbare en betaalbare zwarte basics met prachtige sieraden, zoals stijlvolle en tijdloze parels.

Inspirerende fotoshoot

Om jullie te inspireren, hebben we samen met de bijoux- en sieradenwinkel Chic & Choc in Panningen een geweldige fotoshoot gedaan. Niet alleen stond onze eigen Nathalja model, maar ook Floortje Slot. Floortje, een trotse finalist van Miss Beauty of Limburg dit jaar, en Nathalja, twee totaal verschillende modellen, laten je zien hoe je eenvoudige basisstukken kunt transformeren tot een outfit waarin je schittert, met behulp van prachtige sieraden.

Finalist Miss Beauty Limburg

Floortje Slot is een trotse finalist van Miss Beauty of Limburg. Miss Beauty of the Netherlands is de grootste en leukste missverkiezing van het land, met provinciale voorverkiezingen en missen die strijden voor de prestigieuze titel. Floortje, een inspirerende jonge vrouw, heeft niet alleen schoonheid maar ook kracht en zelfvertrouwen laten zien in deze competitie.

Black Basics

Zwarte basics zijn niet alleen veelzijdig, maar ook tijdloos. Een goed passende zwarte broek, een elegante zwarte blouse of een comfortabele zwarte trui vormen de perfecte basis voor elke outfit. Of je nu naar een feest gaat of een gezellig diner hebt, deze stukken zijn geschikt voor elke gelegenheid.

Sieraden van Chic & Choc

Nu komt het leuke gedeelte: het toevoegen van sieraden. Chic & Choc heeft een prachtige collectie sieraden, waaronder stijlvolle parels die elke look verfijnen en een vleugje glamour toevoegen. Of je nu kiest voor een parelketting, oorbellen of een armband, parels brengen een tijdloze elegantie met zich mee.

Chic & Choc biedt een stijlvolle mix van trendy en klassieke sieraden, horloges en accessoires. Door de jaren heen is Chic & Choc uitgegroeid tot een moderne winkel met een aansprekend assortiment en ongeëvenaarde service en vakmanschap. Het team van deskundige medewerksters staat klaar om klanten te adviseren in een ontspannen sfeer.

Stijlvolle en betaalbare look

Tijdens onze fotoshoot hebben Nathalja en Floortje laten zien hoe je deze eenvoudige maar krachtige combinatie van zwarte basics en parels kunt dragen. Of het nu gaat om een feestelijke gelegenheid of een casual dagje uit, deze stijlvolle en betaalbare look is altijd een goede keuze.

Nathalja & Tom damesmode Venlo

Bij Nathalja & Tom Damesmode Venlo draait het niet alleen om kleding; het is een beleving, een viering van stijl en individualiteit. Kom langs, ontdek onze collectie en laat je inspireren door de tijdloze elegantie van basics en parels.

Bij Nathalja & Tom Damesmode in Venlo vind je een ruime collectie zwarte basics die perfect passen bij de feestdagen. Kom langs en ontdek de veelzijdigheid van deze stukken, en vergeet niet een kijkje te nemen bij Chic & Choc voor de perfecte parels die jouw outfit compleet maken.

Laat deze decembermaand jouw tijdloze elegantie stralen!

 

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

  • BETAALBARE TUSSENDOORTJES
    22 / Mar / 2024

    09 / Dec / 2023

    BETAALBARE TUSSENDOORTJES

  • INVESTMENT PIECES
    22 / Mar / 2024

    09 / Dec / 2023

    INVESTMENT PIECES

  • Old Money Styles
    20 / Feb / 2024

    09 / Dec / 2023

    Old Money Styles

  • Tijdloze klassiekers
    18 / Jan / 2024

    09 / Dec / 2023

    Tijdloze klassiekers

  • De Kunst van Stijlvol Succes: Carrière en Mode bij Nathalja & Tom Damesmode in Venlo
    09 / Jan / 2024

    09 / Dec / 2023

    De Kunst van Stijlvol Succes: Carrière en Mode bij Nathalja & Tom Damesmode in Venlo

  • Ontdek de Meest Trendy Damesmerken
    08 / Jan / 2024

    09 / Dec / 2023

    Ontdek de Meest Trendy Damesmerken

  • Damesmode/ Dameskleding Venlo
    08 / Jan / 2024

    09 / Dec / 2023

    Damesmode/ Dameskleding Venlo

  • Capsule Wardrobe Essentials
    04 / Jan / 2024

    09 / Dec / 2023

    Capsule Wardrobe Essentials

  • Lente inspiratie 2024
    30 / Dec / 2023

    09 / Dec / 2023

    Lente inspiratie 2024

  • Basics & Pearls: Tijdloze Elegance voor de Feestdagen
    09 / Dec / 2023

    09 / Dec / 2023

    Basics & Pearls: Tijdloze Elegance voor de Feestdagen

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
NATHALJA.NL 4.8 / 5 - 25 Reviews @ FACEBOOK
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »