• 077-3512351
 • BESTEL VOOR 16.OO UUR
 • ALTIJD LEUKE ACTIES

4.4Schrijf een review

SALE WORDT NIET GERUILD/GERETOURNEERD

WHATSAPP 0773512351

Nathalja - 14 / Jan / 2021

STAY HOME TIPS

We zitten steeds meer thuis. Waar dat door komt hoef ik denk ik niet uit te leggen,-) Na elke persconferentie voelt het een beetje minder gezellig. We mogen steeds minder mensen zien en thuisblijven (en -werken) is de norm, dus even geen gezellige uitjes meer. Voor onze eigen veiligheid, maar toch. Des te meer reden om het thuis gezellig te maken

STAY HOME TIPS
BLOG NATHALJA

Om jullie te inspireren heb ik voor jullie een paar #StayHome tips:

#1 Knuffel gehalte

In deze kille tijd zonder het aanraken van mensen hebben we behoefte aan een zachte, aaibare trui met een hoog knuffel gehalte. Behalve dat deze truien heerlijk aanvoelen, zien ze er ook nog eens gezellig uit. Absoluut een item dat niet in je #CoronaProof collectie mag ontbreken dus.

 

#2 Handen wassen

Via de handen kunnen makkelijk ziekteverwekkers worden verspreid. Door regelmatig je handen te wassen met water en zeep, verklein je de kans dat je zelf of iemand in je omgeving ziek wordt. Ook daar hebben we uiteraard actie op ondernomen. Als je, je handen dan wast doe dat fashionable en met een lekker luchtje eraan. Wij gebruiken hiervoor de handsoap van Me & Mats. 

 

#3 Kaarslicht

Het is een cliche, maar toch geeft kaarslicht het interieur echt meer sfeer en gezelligheid. Kaarsen, kandelaren, theelichten noem het maar op. Gebruik ze op een plankje, op de salontafel, op een dressoir of tafel. Gewoon voor een beetje extra sfeer en gezelligheid in huis. 

 

#4 Thuis spa

Kom helemaal tot rust met een heerlijke kuur in je eigen badkamer. Creëer thuis je eigen wellnessruimte waar je even lekker kunt ontspannen. Verzorg je huid met een heerlijk Babor gezichtsmasker en geef daarna je handen en voeten een beetje extra aandacht door middel van een manicure en pedicure sessie. En eindig je me-time sessie met als oogverblindend resultaat een mooi kleurtje op de nagels van OPI. 

 

#5 Fake-it, till you make it!

En als aanvulling op de thuis spa, kan je het nog gekker maken. Ga met een leuke “zwemtas” of “beachbag” naar de badkamer met daarin een leuke handdoek en bijpassend tasje. Eenmaal de tas uitgepakt op de badkamer ziet het er ook direct gezellig uit! Ons nieuwe merk Aqua-Licious weet hier wel raad mee. 

 

#6 Fashionshow

Ruim je kledingkast eens lekker op. En maak er meteen een feestje van met je eigen modeshow. Laat je inspireren door onze nieuwe collectie, want ook voor een klein prijsje kan je nu net nog even een leuk item scoren dat die ene outfit helemaal afmaakt!

Veel plezier met deze tips en ik zie graag jullie #StayHome tips tegemoet of een paar leuke foto’s van jullie thuis uitjes. Blijf gezond!

Leave a comment

What are your experiences? Read or write a review here.

*Your email address will not be published

* Required fields

Recent articles

The latest news from our blog

 • NIKKIE FLAMINGO DU SOLEIL COLLECTIE 2103 HIGH SUMMER
  12 / Apr / 2021

  Nathalja - 14 / Jan / 2021

  NIKKIE FLAMINGO DU SOLEIL COLLECTIE 2103 HIGH SUMMER

 • STAY HOME TIPS
  14 / Jan / 2021

  Nathalja - 14 / Jan / 2021

  STAY HOME TIPS

 • CYBER MONDAY
  20 / Nov / 2020

  Nathalja - 14 / Jan / 2021

  CYBER MONDAY

 • PANTONE KLEUREN
  30 / Oct / 2020

  Nathalja - 14 / Jan / 2021

  PANTONE KLEUREN

 • Duurzaamheid
  26 / Oct / 2020

  Nathalja - 14 / Jan / 2021

  Duurzaamheid

 • N-brands
  09 / Oct / 2020

  Nathalja - 14 / Jan / 2021

  N-brands

 • HOW TO WEAR A HOODIE
  20 / Sep / 2020

  Nathalja - 14 / Jan / 2021

  HOW TO WEAR A HOODIE

 • MAG IK MIJ EVEN VOORSTELLEN...
  20 / Sep / 2020

  Nathalja - 14 / Jan / 2021

  MAG IK MIJ EVEN VOORSTELLEN...

Login

Forgot your password?

 • All your orders and returns in one place
 • The ordering process is even faster
 • Your shopping cart stored, always and everywhere
NATHALJA.NL 4.8 / 5 - 25 Reviews @ FACEBOOK
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this messageMore on cookies »