• 077-3512351
 • BESTEL VOOR 12.OO UUR
 • ALTIJD LEUKE ACTIES

4.8Facebook Review

SALE WORDT NIET GERUILD/GERETOURNEERD

WHATSAPP 0773512351

  WRITTEN IN THE STARS

  • Marken

  1 Produkt


  Gesehen 1 der 1 Produkte

  Ontdek onze nieuwe collectie Written in the stars

  Ook een bewogen jaar mag in stijl worden afgesloten, met de Written in the Stars collectie van Studio Anneloes. Comfy & chique met een glittertje of glanzend satijn. Stijlvol zwart met een touch of ivory en kobalt. Met statement shoulders, smoq details, classic pied-de-poule en faux leather kun jij het stralende middelpunt zijn.

  Look chic but still comfy

  De Cobalt Blue uit Wine & Dine is weer terug, deze keer aangevuld met Black en Off White. Een aantal Pied-de-Poule prints maken het geheel helemaal af. Perfect voor een eindejaarsfeestje of Christmas dinner, buiten de deur of gewoon thuis, dat maakt niet uit met de comfortabele Travel stof. Wat je ook van plan bent en wat er uiteindelijk wel of niet mag, we've got you covered!

  We love it & let's celebrate a new beginning!

  Zo tegen het eind van het jaar kijken we normaal gesproken graag terug op alles wat er de afgelopen maanden gebeurd is. Met een jaar als 2020 achter ons kijken we liever vooruit. Ik kan helaas niet in een glazen bol kijken en zien hoe 2021 gaat verlopen. Een ding is wel zeker, the future is Written in the Stars!

  Kom je de nieuwste damesmode liever in de winkel bewonderen? Of ben je op zoek naar persoonlijk advies? We heten je van harte welkom zowel online als offline.

  anmelden

  Passwort vergessen?

  • Alle Ihre Bestellungen und Rücksendungen an einem Ort
  • Der Bestellvorgang ist noch schneller
  • Ihr Einkaufswagen wird immer und überall gespeichert

  vergleichen0

  NATHALJA.NL 4.8 / 5 - 25 Bewertungen @ FACEBOOK
  Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht AusblendenFür weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »