Become a dealer?

 • LEVERING MET POSTNL
 • BESTEL VOOR 14.OO UUR
 • WEKELIJKS NIEUWE COLLECTIE

4.7Schrijf een review

TIJDELIJK GRATIS NL VERZENDING VANAF € 50

WHATSAPP 0773512351

Nathalja ism Astrid van der Hoeven (Me&Mats) - 14 / Jan / 2021

ME&MATS NEW BRAND

SAY YOU CARE – WAAROM? HIEROM!

ME&MATS NEW BRAND
BLOG NATHALJA

ME&MATS-oprichter Astrid van der Hoeven heeft een missie. Astrid vraagt zich vrijwel dagelijks af: waarom vertellen we onze vrienden niet vaker hoe tof we ze vinden? Waarom zeggen we niet tegen onze familie hoe vertrouwd onze band is? Waarom lukt het ons niet om een dierbare te troosten in barre tijden? In antwoord op die vragen maakt Astrid het haar missie om jou (en velen met jou) aan te moedigen om je dierbaren te koesteren. Door vaker te zeggen: I CARE.

Astrid weet precies hoe waardevol troost kan zijn, omdat zij dat aan den lijve ondervond. Astrid verloor haar zoon Mats, slechts een half uur na zijn geboorte. Maar na een periode van intens verdriet realiseerde Astrid zich dat die 30 liefdevolle, overweldigende minuten met Mats misschien wel de gelukkigste uit haar leven waren.

Tot op de dag van vandaag is Mats nog altijd Astrids inspiratie om het leven te vieren en haar liefde en vriendschap te delen. Met complimenten, knuffels, een lach, een traan. Dit is hoe ME&MATS ontstond, uit het besef dat elk moment, hoe verdrietig ook, een gouden randje heeft.

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

 • HELP! WAT MOET IK AAN BIJ DEZE DRESSCODE?
  04 / Sep / 2021

  Nathalja ism Astrid van der Hoeven (Me&Mats) - 14 / Jan / 2021

  HELP! WAT MOET IK AAN BIJ DEZE DRESSCODE?

 • TRAVEL WEAR BEDRIJFSKLEDING
  16 / Jul / 2021

  Nathalja ism Astrid van der Hoeven (Me&Mats) - 14 / Jan / 2021

  TRAVEL WEAR BEDRIJFSKLEDING

 • SUSTAINABLE LYOCELL
  24 / Apr / 2021

  Nathalja ism Astrid van der Hoeven (Me&Mats) - 14 / Jan / 2021

  SUSTAINABLE LYOCELL

 • NIKKIE FLAMINGO DU SOLEIL COLLECTIE 2103 HIGH SUMMER
  12 / Apr / 2021

  Nathalja ism Astrid van der Hoeven (Me&Mats) - 14 / Jan / 2021

  NIKKIE FLAMINGO DU SOLEIL COLLECTIE 2103 HIGH SUMMER

 • ZHRILL - THE PERFECT JEANS
  27 / Mar / 2021

  Nathalja ism Astrid van der Hoeven (Me&Mats) - 14 / Jan / 2021

  ZHRILL - THE PERFECT JEANS

 • JOSH V TEN YEAR ANNIVERSARY
  19 / Mar / 2021

  Nathalja ism Astrid van der Hoeven (Me&Mats) - 14 / Jan / 2021

  JOSH V TEN YEAR ANNIVERSARY

 • WE CARE - SUSTAINABILITY
  19 / Feb / 2021

  Nathalja ism Astrid van der Hoeven (Me&Mats) - 14 / Jan / 2021

  WE CARE - SUSTAINABILITY

 • GEISHA NEW COLLECTION
  18 / Jan / 2021

  Nathalja ism Astrid van der Hoeven (Me&Mats) - 14 / Jan / 2021

  GEISHA NEW COLLECTION

 • STAY HOME TIPS
  14 / Jan / 2021

  Nathalja ism Astrid van der Hoeven (Me&Mats) - 14 / Jan / 2021

  STAY HOME TIPS

 • ME&MATS NEW BRAND
  14 / Jan / 2021

  Nathalja ism Astrid van der Hoeven (Me&Mats) - 14 / Jan / 2021

  ME&MATS NEW BRAND

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

 • Al je orders en retouren op één plek
 • Het bestelproces gaat nog sneller
 • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
NATHALJA.NL 4.8 / 5 - 25 Reviews @ FACEBOOK
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »